آمار ناشنوایان دنیا چقدر است آیا به تفکیک سن و جنس آماری دارد ؟

آمار ناشنوایان در سطح جهانی به دلیل تفاوت‌های روش‌شناختی و تفاوت در معیارهای تشخیص ناشنوایی از کشوری به کشور دیگر، می‌تواند متغیر باشد. با این حال، بر اساس برآوردهای سازمان جهانی بهداشت (WHO) و دیگر منابع معتبر، اطلاعاتی کلی درباره تعداد ناشنوایان و افراد کم‌شنوا وجود دارد. آمار کلی ناشنوایان در جهان: طبق آخرین آمار …
ادامه ی نوشته آمار ناشنوایان دنیا چقدر است آیا به تفکیک سن و جنس آماری دارد ؟

پنجمین همایش دوسالانه اختلال پردازش شنوایی؛ ارزیابی و توانبخشی (با محوریت سالمندی)

ثبت نام شروع شد 🔸پنجمین همایش دوسالانه اختلال پردازش شنوایی؛ ارزیابی و توانبخشی (با محوریت سالمندی) ▫️روزهای ۲ و ۳ آبان ۱۴۰۳ – تالار دکتر غرضی بیمارستان میلاد تهران ✅شناسه آموزش مداوم ؛ ۲۱۳۰۳۶ دارای ۱۰ امتیاز آموزش مداوم (حضوری ) برای شنوایی شناسی، گفتاردرمانی، کاردرمانی، گوش و‌ حلق و بینی و روانپزشکی . و …
ادامه ی نوشته پنجمین همایش دوسالانه اختلال پردازش شنوایی؛ ارزیابی و توانبخشی (با محوریت سالمندی)

برای پیشگیری از کم شنوایی و ناشنوایی چه باید کرد ؟

به مناسبت روز جهانی ناشنوایان بهانه ای است برای مطرح شدن مباحثی پیرامون ناشنوایان و مشکلات آنان در  سلسله مطلبی سعی می کنیم در این مورد اطلاعات مفیدی را در اختیار شما خوانندگان گرامی قرار دهیم (3) برای پیشگیری از کم‌شنوایی و ناشنوایی، رعایت چندین اقدام و توصیه‌های بهداشتی می‌تواند بسیار موثر باشد. کم‌شنوایی و …
ادامه ی نوشته برای پیشگیری از کم شنوایی و ناشنوایی چه باید کرد ؟

عوارض کم‌شنوایی

به مناسبت روز جهانی ناشنوایان بهانه ای است برای مطرح شدن مباحثی پیرامون ناشنوایان و مشکلات آنان در سلسله مطلبی سعی می کنیم در این مورد اطلاعات مفیدی را در اختیار شما خوانندگان گرامی قرار دهیم (2) عوارض کم‌شنوایی: 1. کاهش کیفیت ارتباطات: o افراد کم‌شنوا ممکن است در برقراری ارتباط با دیگران با مشکل …
ادامه ی نوشته عوارض کم‌شنوایی

چگونه از شنوایی خود محافظت کنیم بخش اول

بسمه تعالی چگونه از شنوایی خود محافظت کنیم بخش اول دکتر خسرو گورابی شنوایی شناس/ عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران  ورییس سابق انجمن علمی شنوایی شناسی ایران مینا بنداد دانشجوی دکترای شنوایی شناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران یکی از مهم ترین اعضای بدن که بایستی در خصوص ایمنی و سلامت آن دقت و …
ادامه ی نوشته چگونه از شنوایی خود محافظت کنیم بخش اول

هلدینگ و کمپانی های تولید کننده ابزارهای شنوایی جهان در سال 2024

هلدینگ و کمپانی های تولید کننده ابزارهای شنوایی درجهان درسال 2024 در یک پوستر تهیه و منتشر شده است برای درک بهتر این پوستر سعی کرده ایم گروه های (هلدینگ های اصلی ) که عبارتند از : 1-Demant 2-WS Audiology 3-statkey 4-intricon 5-Amplifon 6-GN 7- Lucid 8-sonova وکمپانی های زیر مجموعه آنها به تفکیک آورده …
ادامه ی نوشته هلدینگ و کمپانی های تولید کننده ابزارهای شنوایی جهان در سال 2024

برنامه فراسو رادیو سلامت

حضور دکتر خسرو گورابی در برنامه زنده فراسو رادیو سلامت مورخ 9 بهمن 1402 فایل برنامه قابل از لینک های ذیل قابل شنیدن است

اگر منطقی باشیم،زندگی بسیار راحت تر خواهد بود

اگر منطقی باشیم،زندگی بسیار راحت تر خواهد بود سلسله مباحثی پیرامون شنوایی و شنوتیی شناسی (45) افرادی که به نوعی به شما خدمات می دهند را به ناحق سرزنش کنید.شکایت از منشی مرکز شنوایی شناسی که شما یه آن مراجعه کرده اید، درباره طول مدتی که مجبور هستید برای تنظیم سمعک دیجیتال خود منتظر بمانید …
ادامه ی نوشته اگر منطقی باشیم،زندگی بسیار راحت تر خواهد بود

چرا تصور می کنید کم شنوا هستید؟

سلسله مطالبی پیرامون کم شنوایی سمعک و تعادل(15) چرا تصور می کنید کم شنوا هستید؟ _ به تلویزیون با صدای بلند گوش می دهید. _صدای زنگ بلند در را نمی شنوید. _هنگام استفاده از تلفن مشکل دارید. _شنیدن در محیط پرصدا برای شما مشکل است. _صداهای آشنا مثل تیک تیک ساعت خود را دیگر نمی …
ادامه ی نوشته چرا تصور می کنید کم شنوا هستید؟

گوش توانایی شناسایی انواع صدا ها را دارد

گوش توانایی شناسایی انواع صدا ها را دارد، بنابراین می تواند شناسایی کند : چه کسی یا چه چیزی صدا تولید می کند ؟ چه کسی در یک گروه از افراد اشنا در حال صحبت کردن است؟ کدام صدا خطرناک است و باید مواظب آن باشد؟ بلندی آن صدا چقدر است؟ کیفیت و زیر و …
ادامه ی نوشته گوش توانایی شناسایی انواع صدا ها را دارد