سمعک برای سالمندان کمشنوا به شدت مهم است و تأثیر زیادی بر بهبود کیفیت زندگی، سلامت روانی و تعاملات اجتماعی آنها دارد. کمشنوایی یکی از مشکلات رایج در سنین بالاتر است و در صورتی که درمان نشود، میتواند پیامدهای منفی جدی برای سالمندان به دنبال داشته باشد. استفاده از سمعک میتواند به سالمندان کمک کند …
ادامه ی نوشته چقدر سمعک برای سالمندان کم شنوا مهم است ؟
دسته:گوش وحلق وبینی
آیا نزدن سمعک موجب زوال عقل و آلزایمر می شود ؟
عدم استفاده از سمعک برای افراد کمشنوا، بهویژه سالمندان، میتواند با افزایش خطر ابتلا به زوال عقل (دمانس) و آلزایمر مرتبط باشد. تحقیقات علمی در سالهای اخیر نشان دادهاند که کمشنوایی untreated یا درمان نشده ممکن است موجب اختلالات شناختی و حتی افزایش خطر ابتلا به دمانس شود. ارتباط بین کمشنوایی و زوال عقل افزایش …
ادامه ی نوشته آیا نزدن سمعک موجب زوال عقل و آلزایمر می شود ؟
چه دلایلی داریم که باید سمعک دو گوشی استفاده کنیم ؟
استفاده از سمعک دو گوشی (بیش از یک سمعک برای هر دو گوش) مزایای زیادی دارد که میتواند به بهبود شنوایی و کیفیت زندگی افراد کمک کند. در حالی که استفاده از یک سمعک در بسیاری از موارد مفید است، سمعک دو گوشی بهویژه برای افرادی که به کمشنوایی دوطرفه مبتلا هستند، بسیار مؤثرتر است. …
ادامه ی نوشته چه دلایلی داریم که باید سمعک دو گوشی استفاده کنیم ؟
اگر از سمعک در هردو گوش استفاده نکنیم چه اتقاقی می افتد ؟
اگر از سمعک فقط در یک گوش استفاده شود و از سمعک در گوش دیگر استفاده نشود، ممکن است مشکلات و چالشهایی به وجود بیاید که تأثیر منفی بر شنوایی و کیفیت زندگی فرد بگذارد. در واقع، استفاده نکردن از سمعک در یکی از گوشها میتواند مشکلات شنوایی موجود را تشدید کرده و منجر به …
ادامه ی نوشته اگر از سمعک در هردو گوش استفاده نکنیم چه اتقاقی می افتد ؟
چند وقت یکبار باید برای تنظیم سمعک به شنوایی شناس مراجعه کنیم ؟
زمانبندی مراجعه به شنواییشناس برای تنظیم و بررسی سمعک به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله نوع سمعک، میزان تغییرات در وضعیت شنوایی فرد و وضعیت عمومی دستگاه. به طور کلی، توصیههای زیر برای مراجعه منظم به شنواییشناس جهت تنظیم سمعک مناسب است: مراجعه اولیه پس از استفاده از سمعک پس از نصب سمعک و …
ادامه ی نوشته چند وقت یکبار باید برای تنظیم سمعک به شنوایی شناس مراجعه کنیم ؟
نقش دانش روانشناسی شنوایی شناسان در تجویز بهتر سمعک برای کاربران سمعک چقدر و چگونه است ؟
نقش روانشناسی در شنواییشناسی به ویژه در فرایند تجویز و استفاده از سمعک، نقش بسیار مهم و حیاتی است. شنواییشناسان تنها به بررسی و ارزیابی مشکلات شنوایی نمیپردازند، بلکه باید جنبههای روانی و اجتماعی فرد را نیز در نظر بگیرند تا بتوانند تجویز سمعک و مراقبتهای شنوایی را به بهترین شکل انجام دهند. 1. ارزیابی …
ادامه ی نوشته نقش دانش روانشناسی شنوایی شناسان در تجویز بهتر سمعک برای کاربران سمعک چقدر و چگونه است ؟
چرا اینقدر از سمعک مردم بیزاری می جویند ؟
بیزاری از سمعک و مقاومت در برابر استفاده از آن یکی از مشکلات رایج است که بسیاری از افراد، به ویژه سالمندان، با آن مواجه هستند. این احساسات معمولاً به دلایل مختلفی ایجاد میشوند که بیشتر جنبههای روانی، اجتماعی و فرهنگی دارند. در ادامه، دلایل اصلی بیزاری از سمعک توضیح داده شده است: احساس شرم …
ادامه ی نوشته چرا اینقدر از سمعک مردم بیزاری می جویند ؟
آمار سالمندان جهان وایران
آمار سالمندان در جهان و ایران یکی از موضوعات مهم در زمینه جمعیتشناسی و سیاستگذاری است. با توجه به افزایش طول عمر و کاهش نرخ تولد، جمعیت سالمندان در بسیاری از کشورها رو به افزایش است. آمار جهانی سالمندان: طبق گزارش سازمان ملل متحد (UN)، تا سال 2023 بیش از 1.1 میلیارد نفر در جهان …
ادامه ی نوشته آمار سالمندان جهان وایران
آمار ناشنوایان دنیا چقدر است آیا به تفکیک سن و جنس آماری دارد ؟
آمار ناشنوایان در سطح جهانی به دلیل تفاوتهای روششناختی و تفاوت در معیارهای تشخیص ناشنوایی از کشوری به کشور دیگر، میتواند متغیر باشد. با این حال، بر اساس برآوردهای سازمان جهانی بهداشت (WHO) و دیگر منابع معتبر، اطلاعاتی کلی درباره تعداد ناشنوایان و افراد کمشنوا وجود دارد. آمار کلی ناشنوایان در جهان: طبق آخرین آمار …
ادامه ی نوشته آمار ناشنوایان دنیا چقدر است آیا به تفکیک سن و جنس آماری دارد ؟
پنجمین همایش دوسالانه اختلال پردازش شنوایی؛ ارزیابی و توانبخشی (با محوریت سالمندی)
ثبت نام شروع شد پنجمین همایش دوسالانه اختلال پردازش شنوایی؛ ارزیابی و توانبخشی (با محوریت سالمندی)
روزهای ۲ و ۳ آبان ۱۴۰۳ – تالار دکتر غرضی بیمارستان میلاد تهران
شناسه آموزش مداوم ؛ ۲۱۳۰۳۶ دارای ۱۰ امتیاز آموزش مداوم (حضوری ) برای شنوایی شناسی، گفتاردرمانی، کاردرمانی، گوش و حلق و بینی و روانپزشکی . و …
ادامه ی نوشته پنجمین همایش دوسالانه اختلال پردازش شنوایی؛ ارزیابی و توانبخشی (با محوریت سالمندی)