انجمن ها و دانشگاه های طرفدار زبان اشاره چه کسانی هستند ؟ بسیاری از انجمنها، دانشگاهها و مؤسسات علمی و آموزشی از زبان اشاره حمایت میکنند و تلاش میکنند تا آن را به عنوان یک زبان کامل و معتبر ترویج کنند. برخی از برجستهترین نهادها و مؤسسات که طرفدار زبان اشاره هستند، عبارتند از: …
ادامه ی نوشته انجمن ها و دانشگاه های طرفدار زبان اشاره چه کسانی هستند ؟
دسته:توانبخشی تعادل
مخالفین اصلی زبان اشاره چه کسانی هستند؟
مخالفت با زبان اشاره، به ویژه در طول تاریخ، عمدتاً از سوی کسانی مطرح شده که به استفاده از روشهای شفاهی (یعنی آموزش گفتار و لبخوانی) در آموزش ناشنوایان اعتقاد داشتند. این مخالفان، به دلایل مختلفی از جمله ایدههایی در مورد “عادیسازی” و “یکپارچهسازی” افراد ناشنوا، از زبان اشاره حمایت نکردند. برخی از چهرههای …
ادامه ی نوشته مخالفین اصلی زبان اشاره چه کسانی هستند؟
آمار ناشنوایان دنیا چقدر است آیا به تفکیک سن و جنس آماری دارد ؟
آمار ناشنوایان در سطح جهانی به دلیل تفاوتهای روششناختی و تفاوت در معیارهای تشخیص ناشنوایی از کشوری به کشور دیگر، میتواند متغیر باشد. با این حال، بر اساس برآوردهای سازمان جهانی بهداشت (WHO) و دیگر منابع معتبر، اطلاعاتی کلی درباره تعداد ناشنوایان و افراد کمشنوا وجود دارد. آمار کلی ناشنوایان در جهان: طبق آخرین آمار …
ادامه ی نوشته آمار ناشنوایان دنیا چقدر است آیا به تفکیک سن و جنس آماری دارد ؟
روز جهانی ناشنوایان چرا ؟
روز جهانی ناشنوایان برای افزایش آگاهی عمومی از مشکلات و نیازهای ناشنوایان و حمایت از حقوق آنها در نظر گرفته شده است. روز جهانی ناشنوایان در آخرین شنبه سپتامبر هر سال برگزار میشود. این روز به منظور افزایش آگاهی درباره حقوق ناشنوایان و فرهنگ ناشنوایی تعیین شده است. اولین بار پیشنهاد روز جهانی ناشنوایان توسط …
ادامه ی نوشته روز جهانی ناشنوایان چرا ؟
برای پیشگیری از کم شنوایی و ناشنوایی چه باید کرد ؟
به مناسبت روز جهانی ناشنوایان بهانه ای است برای مطرح شدن مباحثی پیرامون ناشنوایان و مشکلات آنان در سلسله مطلبی سعی می کنیم در این مورد اطلاعات مفیدی را در اختیار شما خوانندگان گرامی قرار دهیم (3) برای پیشگیری از کمشنوایی و ناشنوایی، رعایت چندین اقدام و توصیههای بهداشتی میتواند بسیار موثر باشد. کمشنوایی و …
ادامه ی نوشته برای پیشگیری از کم شنوایی و ناشنوایی چه باید کرد ؟
چرا حس شنوایی مهم است و کم شنوایی چه عوارضی دارد ؟
به مناسبت روز جهانی ناشنوایان بهانه ای است برای مطرح شدن مباحثی پیرامون ناشنوایان و مشکلات آنان در سلسله مطلبی سعی می کنیم در این مورد اطلاعات مفیدی را در اختیار شما خوانندگان گرامی قرار دهیم (۱) حس شنوایی یکی از مهمترین حواس انسانی است که تأثیرات عمیقی بر کیفیت زندگی افراد دارد. این …
ادامه ی نوشته چرا حس شنوایی مهم است و کم شنوایی چه عوارضی دارد ؟
چگونه از شنوایی خود محافظت کنیم بخش اول
بسمه تعالی چگونه از شنوایی خود محافظت کنیم بخش اول دکتر خسرو گورابی شنوایی شناس/ عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران ورییس سابق انجمن علمی شنوایی شناسی ایران مینا بنداد دانشجوی دکترای شنوایی شناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران یکی از مهم ترین اعضای بدن که بایستی در خصوص ایمنی و سلامت آن دقت و …
ادامه ی نوشته چگونه از شنوایی خود محافظت کنیم بخش اول
معرفی رشته شنوایی شناسی به دا وطلبین کنکور سراسری
معرفی رشته شنوایی شناسی به دا وطلبین کنکور سراسری توسط دکتر خسرو گورابی در تاریخ 10مرداد ماه1403 مصادف با روز ملی شنوایی شناسی در برنامه لایو اینستاگرامی انجام خواهد شد ما شنوایی شناس هستیم و شنوایی شناسی را دوست داریم
دکتر جیمز جرگر پدر علم شنوایی شناسی دار فانی را وداع گفت
با اندوهی عمیق و قلبی سنگین به همکاران عزیزم اطلاع می دهم که جامعه شنوایی شناسی یک ابرقدرت و موهبت را از دست داد. پدر علم شنوایی شناسی تشخیصی، دکتر جیمز جرگر درتاریخ ۲۴ جولای در سن ۹۶ سالگی درگذشت. بگذارید با صدایی بلند و واضح به آن بزرگان گذشته که اکنون بر دوش آنها …
ادامه ی نوشته دکتر جیمز جرگر پدر علم شنوایی شناسی دار فانی را وداع گفت
روز جهانی ناشنوایان گرامی باد
روز جهانی ناشنوایان گرامی باد یکی از مهمترین حواس انسان، شنوایی است. بدون داشتن حس شنوایی، سازگاری انسان با محیط دچار اختلال و یا تأخیر میشود. طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی، به فردی که قادر به شنیدن مانند افرادی که شنوایی طبیعی دارند نیست، ناشنوا میگویند. آستانه شنوایی 20 دسی بل است و به فردی …
ادامه ی نوشته روز جهانی ناشنوایان گرامی باد