پروتکل غربالگری سالمندان در انجمن بین المللی شنوایی شناسی

  پروتکل‌های غربالگری شنوایی برای سالمندان در انجمن‌های بین‌المللی شنوایی‌شناسی، از جمله انجمن بین‌المللی شنوایی‌شناسی (International Society of Audiology)، معمولاً بر اساس بهترین شیوه‌های علمی و تجربی طراحی می‌شوند. این پروتکل‌ها شامل مراحل زیر هستند:   1-معرفی و ارزیابی اولیه    – آموزش و آگاهی: ارائه اطلاعات به سالمندان و خانواده‌ها درباره اهمیت غربالگری شنوایی. …
ادامه ی نوشته پروتکل غربالگری سالمندان در انجمن بین المللی شنوایی شناسی

غربالگری شنوایی سالمندان چرا ضرورت دارد؟

  غربالگری شنوایی سالمندان به دلایل متعددی ضرورت دارد که در ادامه به برخی از مهم‌ترین آن‌ها اشاره می‌شود:   . تشخیص زودهنگام مشکلات شنوایی – پیشگیری از عوارض: شناسایی زودهنگام مشکلات شنوایی می‌تواند به جلوگیری از عوارضی مانند انزوا اجتماعی و افسردگی کمک کند. – مدیریت بهتر: تشخیص سریع به پزشکان امکان می‌دهد تا …
ادامه ی نوشته غربالگری شنوایی سالمندان چرا ضرورت دارد؟

در مورد غربالگری شنوایی سالمندان چه می دانیم ؟

غربالگری شنوایی سالمندان یک فرآیند مهم برای شناسایی مشکلات شنوایی در افراد مسن است. با افزایش سن، احتمال ابتلا به مشکلات شنوایی افزایش می‌یابد و این مشکلات می‌توانند تأثیرات قابل توجهی بر کیفیت زندگی، ارتباطات اجتماعی و سلامت روانی سالمندان داشته باشند. در ادامه به برخی نکات کلیدی در مورد غربالگری شنوایی سالمندان اشاره می‌شود: …
ادامه ی نوشته در مورد غربالگری شنوایی سالمندان چه می دانیم ؟

دلانا خانم

دلانا خانم رکورد کودک کم شنوای مراجعه کننده به مر کز تخصصی شنوایی و سمعک اییرلایف را بعنوان کوچکترین مدد جوی ما شکسته و به لطف الهی و نلاش مادر و همراهی پدر شاهد موفقیت های زیادی در توانبخشی جامع شنوایی و گفتار وزبان ایشان حاصل شده است و مادر محترم ایشان تصویر من و …
ادامه ی نوشته دلانا خانم

پنجمین همایش دوسالانه اختلال پردازش شنوایی؛ ارزیابی و توانبخشی (با محوریت سالمندی)

ثبت نام شروع شد 🔸پنجمین همایش دوسالانه اختلال پردازش شنوایی؛ ارزیابی و توانبخشی (با محوریت سالمندی) ▫️روزهای ۲ و ۳ آبان ۱۴۰۳ – تالار دکتر غرضی بیمارستان میلاد تهران ✅شناسه آموزش مداوم ؛ ۲۱۳۰۳۶ دارای ۱۰ امتیاز آموزش مداوم (حضوری ) برای شنوایی شناسی، گفتاردرمانی، کاردرمانی، گوش و‌ حلق و بینی و روانپزشکی . و …
ادامه ی نوشته پنجمین همایش دوسالانه اختلال پردازش شنوایی؛ ارزیابی و توانبخشی (با محوریت سالمندی)

روز جهانی ناشنوایان چرا ؟

روز جهانی ناشنوایان برای افزایش آگاهی عمومی از مشکلات و نیازهای ناشنوایان و حمایت از حقوق آن‌ها در نظر گرفته شده است. روز جهانی ناشنوایان در آخرین شنبه سپتامبر هر سال برگزار می‌شود. این روز به منظور افزایش آگاهی درباره حقوق ناشنوایان و فرهنگ ناشنوایی تعیین شده است. اولین بار پیشنهاد روز جهانی ناشنوایان توسط …
ادامه ی نوشته روز جهانی ناشنوایان چرا ؟

برای پیشگیری از کم شنوایی و ناشنوایی چه باید کرد ؟

به مناسبت روز جهانی ناشنوایان بهانه ای است برای مطرح شدن مباحثی پیرامون ناشنوایان و مشکلات آنان در  سلسله مطلبی سعی می کنیم در این مورد اطلاعات مفیدی را در اختیار شما خوانندگان گرامی قرار دهیم (3) برای پیشگیری از کم‌شنوایی و ناشنوایی، رعایت چندین اقدام و توصیه‌های بهداشتی می‌تواند بسیار موثر باشد. کم‌شنوایی و …
ادامه ی نوشته برای پیشگیری از کم شنوایی و ناشنوایی چه باید کرد ؟

چگونه از شنوایی خود محافظت کنیم بخش اول

بسمه تعالی چگونه از شنوایی خود محافظت کنیم بخش اول دکتر خسرو گورابی شنوایی شناس/ عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران  ورییس سابق انجمن علمی شنوایی شناسی ایران مینا بنداد دانشجوی دکترای شنوایی شناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران یکی از مهم ترین اعضای بدن که بایستی در خصوص ایمنی و سلامت آن دقت و …
ادامه ی نوشته چگونه از شنوایی خود محافظت کنیم بخش اول

پذیرش150 دانشجو در مقطع دکترای حرفه ای فیزیو تراپی

آزمون دکترای حرفه ای فیزیوترابی با ثبت نام 1870 نفر داطلب کارشناس و کارشناس ارشد فیزیوتراپی در 11 مرداد ماه 1403 برگزار و از بین داوطلبین 150نفر برای تحصیل در این مقطع در شش دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران شهید بهشتی ،علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی،شیراز و اهوازپذیرفته می شوند دانشجویان  پذیرفته شده با مقطع …
ادامه ی نوشته پذیرش150 دانشجو در مقطع دکترای حرفه ای فیزیو تراپی