بخشنامه رفع ابهام خدمات تجویز سمعک

بخشنامه رفع ابهام خدمات تجویز سمعک توسط شورای عالی بیمه سلامت کشور در تاریح1403/5/22 صادر ودر تاریخ 1403/6/3 توسط سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ابلاغ گردید

چگونه از شنوایی خود محافظت کنیم بخش اول

بسمه تعالی چگونه از شنوایی خود محافظت کنیم بخش اول دکتر خسرو گورابی شنوایی شناس/ عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران  ورییس سابق انجمن علمی شنوایی شناسی ایران مینا بنداد دانشجوی دکترای شنوایی شناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران یکی از مهم ترین اعضای بدن که بایستی در خصوص ایمنی و سلامت آن دقت و …
ادامه ی نوشته چگونه از شنوایی خود محافظت کنیم بخش اول

دکتر جیمز جرگر پدر علم شنوایی شناسی دار فانی را وداع گفت

با اندوهی عمیق و قلبی سنگین به همکاران عزیزم اطلاع می دهم که جامعه شنوایی شناسی یک ابرقدرت و موهبت را از دست داد. پدر علم شنوایی شناسی تشخیصی، دکتر جیمز جرگر درتاریخ ۲۴ جولای در سن ۹۶ سالگی درگذشت. بگذارید با صدایی بلند و واضح به آن بزرگان گذشته که اکنون بر دوش آنها …
ادامه ی نوشته دکتر جیمز جرگر پدر علم شنوایی شناسی دار فانی را وداع گفت

برنامه زنده رادیو سلامت مجله سالمندی با موضوع کم شنوایی در سالمندان (قسمت اول )

برنامه زنده رادیو سلامت مجله سالمندی با موضوع کم شنوایی در سالمندان (قسمت اول )با حضور دکتر خسرو گورابی

علل کم شنوایی

علل کم شنوایی سلسله مباحثی پیرامون شنوایی و شنوایی شناسی (53) کم شنوایی می تواند در سطوح مختلف ملایم تا عمیق و به دلایل متعددی رخ دهد: • علل مربوط به گوش داخلی آسیب حلزون و عصب شنوایی که موجب کم شنوایی حسی-عصبی می شود می تواند به دلایل زیر رخ دهد 1) رشد تومورهای …
ادامه ی نوشته علل کم شنوایی

افرد کم شنوا چه مشکلات ار تباطی با محیط اطراف خود دارند ؟

افرد کم شنوا  چه مشکلات ار تباطی با محیط اطراف خود دارند ؟ سلسله مطالبی پیرامون شنوایی,سمعک وتعادل(18) 1-اکثرا ازشنیدن صدای محیط اطراف خود محرومند. 2-از خطراتی که ممکن است درمحیط برای آنها ایجاد شود,بخوبی اطلاع ندارند. 3-بخوبی نمی توانند با اشخاص ارتباط برقرار نمایند. 4-نیازهای خود را نمی توانند به راحتی و مشخص بیان …
ادامه ی نوشته افرد کم شنوا چه مشکلات ار تباطی با محیط اطراف خود دارند ؟

چرا تصور می کنید کم شنوا هستید؟

سلسله مطالبی پیرامون کم شنوایی سمعک و تعادل(15) چرا تصور می کنید کم شنوا هستید؟ _ به تلویزیون با صدای بلند گوش می دهید. _صدای زنگ بلند در را نمی شنوید. _هنگام استفاده از تلفن مشکل دارید. _شنیدن در محیط پرصدا برای شما مشکل است. _صداهای آشنا مثل تیک تیک ساعت خود را دیگر نمی …
ادامه ی نوشته چرا تصور می کنید کم شنوا هستید؟

گوش درد(اوتالژیا)

سلسله مباحثی پیرامون شنوایی ،سمعک و تعادل (14) گوش درد(اوتالژیا) گوش درد ممکن است واقعی و یا کاذب باشد,بدین مفهوم که گوش درد واقعی بر اثر عفونت,جرم گوش(در زمانی که فشرده شده باشد),ورود جسم خارجی در گوش و یا ضربه به گوش ایجاد می شود. گوش درد کاذب به آن دسته از دردهایی اطلاق می …
ادامه ی نوشته گوش درد(اوتالژیا)

داروهایی که برای گوش سمی هستند

سلسله مباحثی پیرامون شنوایی ،سمعک وتعادل (8) برخی داروها ،می توانند بر شنوایی تاثیر گذاشته و مصرف بیش اندازه آنها موجب کم شنوایی شود .مثال های شایع این داروها عبارتند از:آسپیرین ،جنتامایسین،کینین و…است خود درمانی و یا مصرف بی رویه برخی دارو می تواند کم شنوایی دائمی ایجاد کند حتما اگر کم شنوایی دارید موضوع …
ادامه ی نوشته داروهایی که برای گوش سمی هستند

مشکلات رایج کانال گوش:

سلسله مطالبی پیرامون کم شنوایی و سمعک (3) گوش سالم باید واکس داشته باشد واکس  راه طبیعی تمیز و سالم نگه داشتن گوش است .واکس به صورت یک مایع  توسط غده های موجود در 3/1خارجی کانال گوش ترشح می شود. سعی نکنید واکس را با گوش پاک کن تمیز کنید.این کار می تواند واکس را …
ادامه ی نوشته مشکلات رایج کانال گوش: