بسمه تعالی چگونه از شنوایی خود محافظت کنیم بخش اول دکتر خسرو گورابی شنوایی شناس/ عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران ورییس سابق انجمن علمی شنوایی شناسی ایران مینا بنداد دانشجوی دکترای شنوایی شناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران یکی از مهم ترین اعضای بدن که بایستی در خصوص ایمنی و سلامت آن دقت و …
ادامه ی نوشته چگونه از شنوایی خود محافظت کنیم بخش اول
دسته:آزمون ها
پذیرش150 دانشجو در مقطع دکترای حرفه ای فیزیو تراپی
آزمون دکترای حرفه ای فیزیوترابی با ثبت نام 1870 نفر داطلب کارشناس و کارشناس ارشد فیزیوتراپی در 11 مرداد ماه 1403 برگزار و از بین داوطلبین 150نفر برای تحصیل در این مقطع در شش دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران شهید بهشتی ،علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی،شیراز و اهوازپذیرفته می شوند دانشجویان پذیرفته شده با مقطع …
ادامه ی نوشته پذیرش150 دانشجو در مقطع دکترای حرفه ای فیزیو تراپی
ابلاغ مصوبه دکترای حرفه ای شنوایی شناسی
دکترای حرفه ای شنوایی شناسی جدید ترین مقطع در تحصسل شنوایی شناسی است که به همت انجمن علمی شنوایی شناسی و پیگیری مجدانه بورد تخصصی شنوایی شناسی در وزارت بهداشت درمان و آنوزش پزشکی تصویب و به دانشگاه های علوم پزشکی کشور جهت اجرا ابلاغ گردید این اقدام مبارک در استانه روز ملی شنوایی شناسی …
ادامه ی نوشته ابلاغ مصوبه دکترای حرفه ای شنوایی شناسی
آزمایشات شنوایی ویژه نوزادان و کودکان
آزمایشات شنوایی ویژه نوزادان و کودکان سلسله مبا حثی پیرامون شنوایی و شنوایی شناسی(57) : آزمودن نوزادان و کودکان نیازمند صبر و تلاش فراوان و چندین مراجعه به ادیولوژیست است. جهت ارزیابی شنوایی و تعیین اقدامات توانبخشی مناسب در کودکان و نوزادان تست های شنوایی زیر لازم است: • ادیومتری تقویت بینایی(VRA): یک تکنیک رفتاری …
ادامه ی نوشته آزمایشات شنوایی ویژه نوزادان و کودکان
تدابیری برای روبرو شدن با فرزند کم شنوا
تدابیری برای روبرو شدن با فرزند کم شنوا سلسله مباحثی پیرامون شنوایی و شنوایی شناسی (30) وجود فرزند کم شنوا برای هر زوجی شرایط روحی سختی را ایجاد می کند با این حال با متهم کردن یکدیگر کاری از پیش نمی برید بلکه برای کاهش گرفتاری های پیش رو باید اقدامات ذکرشده را انجام دهید: …
ادامه ی نوشته تدابیری برای روبرو شدن با فرزند کم شنوا
تجویز پزشک گوش بعد ازرویت آزمایشات شنوایی چه خواهد بود ؟
سلسله مطالبی پیرامون شنوایی سمعک و تعادل(16) تجویز پزشک گوش بعد ازرویت آزمایشات شنوایی چه خواهد بود ؟ _دارو _جراحی اگر کم شنوایی شما با اقدامات درمانی یا جراحی امکان پذیر نباشد پزشک گوش چه خواهد کرد ؟ وی شما را مجددا به شنوایی شناس ارجاع تا: _سمعک مناسب پیشنهائ ، انتخاب ،قالبگیری ، ساخته …
ادامه ی نوشته تجویز پزشک گوش بعد ازرویت آزمایشات شنوایی چه خواهد بود ؟
چرا تصور می کنید کم شنوا هستید؟
سلسله مطالبی پیرامون کم شنوایی سمعک و تعادل(15) چرا تصور می کنید کم شنوا هستید؟ _ به تلویزیون با صدای بلند گوش می دهید. _صدای زنگ بلند در را نمی شنوید. _هنگام استفاده از تلفن مشکل دارید. _شنیدن در محیط پرصدا برای شما مشکل است. _صداهای آشنا مثل تیک تیک ساعت خود را دیگر نمی …
ادامه ی نوشته چرا تصور می کنید کم شنوا هستید؟
کم شنوایی وارزیابی شنوایی در برنامه سپهر دانش رادیو سلامت
کم شنوایی وارزیابی شنوایی در برنامه سپهر دانش رادیو سلامت برنامه سپهر دانش هرشب ساعت 10 تا 11 شب از رادیو سلامت بخش می شود در برنامه روز 17 تیر ماه 1402 مهمانان برنامه آقایان دکتر پدرام برقعی متخصص گوش و گلوو بینی و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و آقای دکتر خسرو گورابی عضو …
ادامه ی نوشته کم شنوایی وارزیابی شنوایی در برنامه سپهر دانش رادیو سلامت
هجدهمین کنگره بین المللی جراحان گوش وحلق وبینی و سرو گردن ایران
بسمه تعالی به اطلاع همه متخصصین محترم گوش و حلق و بینی و کلیه شنوایی شناسان سراسر کشورمی رساند انشالله در آبان ماه ۱۴۰۱ هجدهمین کنگره بین المللی انجمن گوش و حلق وبینی و سرگردن ایران با مشارکت انجمن علمی شنوایی شناسی ایران ( و حداکثر امتیاز باز اموزی برای کلیه شرکت کنندگان) برگزار می …
ادامه ی نوشته هجدهمین کنگره بین المللی جراحان گوش وحلق وبینی و سرو گردن ایران
معرفی رشته شنوایی شناسی
در برنامه زنده اینستاگرامی رشته شنوایی شناسی به داوطللبان کنکور سراسری معرفی می گردد