چگونه از شنوایی خود محافظت کنیم بخش سوم

بسمه تعالی

چگونه از شنوایی خود محافظت کنیم

بخش سوم

 

دکتر خسرو گورابی شنوایی شناس/ عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران  ورییس سابق انجمن علمی شنوایی شناسی ایران

مینا بنداد دانشجوی دکترای شنوایی شناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران 

معرفی کتاب :

صدا جزئی جدا نشدنی از زندگی انسان است و صداهای مزاحم و آزار دهنده، همه جا انسان را احاطه کرده است و هیچ کس ازین آسیب ها در امان نیست. عوامل زیان آور در محیط کار را به سه دسته ی کلی می توان تقسیم کرد :

  • عوامل فیزیکی
  • عوامل شیمیایی
  • عوامل بیولوژیک

سرو صدا که دیگر امروز از مرز صنعت و کار گذشته و به زندگی روزمره وارد شده است، آن قدر اهمیت یافته که محققان از آن به عنوان “آلودگی صوتی” نام می برند.

آلودگی صوتی امروزه به یکی از مشکلات اصلی جوامع صنعتی تبدیل شده است. در نتیجه کنترل نویز و کاهش یا دفع اثرات سوء آن که به عنوان برنامه حفاظت شنوایی مطرح می شود، امری ضروری به نظر می رسد. در این بین حفاظت فردی از دستگاه شنوایی همواره به عنوان راه حل کمکی یا موقت، توام با موفقیت بوده است.

کتاب “چگونه از شنوایی خود محافظت کنیم؟” سعی کرده است تا در نهایت اختصار و ساده گویی، تمامی مطالب مورد نیاز پیرامون فیزیک صوت ، آناتومی و فیزیولوژی شنوایی، اثرات سر و صدا بر سیستم شنوایی، کنترل صدا، روش های حفاظت شنوایی فردی، روش های اندازه گیری صدا و بالاخره برنامه حفاظت شنوایی، مطرح کند.

امید است این مجموعه، مورد استفاده ی عموم کارشناسان از جمله شنوایی شناسان، کارشناسان بهداشت حرفه ای، مدیران HSE و کلیه برنامه ریزان امور بهداشتی قرار گرفته و گامی هر چند کوچک برای رسیدن به جامعه ای سالم تر باشد.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید سایت های زیر را چک کنید .

www.earlife.ir

www.khosro.goorabi.ir

و یا به آدرس زیر حضوری مراجعه کنید :

مرکز تخصصی شنوایی، سمعک و تعادل اییرلایف

خیابان انقلاب، خیابان ابوریحان، خیابان وحید نظری غربی، پلاک 44، واحد 1

تلفن : 09123544806-02166461819

 

 

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *