از سال 1957 میلادی همه ساله هفته آخر سپتامبر بهنوان هفته جهانی ناشنوایان نامگذاری شده است وبه کشور ها اختیار داده دشده یکی از روز های هفته مذکور را در کشور خود به نام روز جهانی ناشنوایان نام گذاری کنند . این اقدام شایسته موجب آشنایی هرچه بیشتر مردم با افراد کم شنوای پیرامون خود شده ویبا بزرگداشت این روز با مسائل مومشکلات افراد دچار نقص شنوایی آشنا می شوند این روز را گرامی داشته وبه همه مخاطیبین آن تبریک میگوییم .
اما نکته قابل تامل در این موضوع این است که هرساله بطور کلیشه ای موضوعات سال قبل تکرار وهمان راه سال قیل رفته می شود . شاید برای شما جالب باشد بدانید تمام آنچه که مردم به عنوان نا شنوا می شناسند تمام جامعه نبوده بلکه بخش کوچکی از یک جامعه وسیع است که تنها ممیزه آنها ارتباط با شیوه ای غیر از زبان شفاهی معمول جامعه است.
همه کم شنوایان ناشنوا نیستند وهمه آنها هم به زبان اشاره نیاز نداشته وبا آن روش هم ارتباط برقرار نمی کنند وحتی برخب از آنان روئشی ارتیاطی به نام اشاره را نمی شناسند
از دیدگاه شنوایی شناسی هر کس با هر میزان کم شنوایی وباهرنوع از آن ونیز با هر سنی جزئی از جامعه کم شنوایان محسوب شده ونیاز به خدمات جامع توانبخشی شنوایی وگغتار داشته ودر این جامعه باید مورد توجه قرار گیرد.
بنابراین مجموعه اختلالات شنوایی با هر میزان وبا هرنوع ودر هرسن مخاطبین این روز بزرگ خواهند بود وشنوایی شناسی افتخار دارد کلیه توان تخصصی خود را در اختیار این جامعه عظیم قرار دهد وفارغ از همه شعار های گروه های طرفدار روش های ارتباطی موجود این شعار را تابلوی خود کند که :
ما با چشمانمان می بینیم وبا گوش هایمان می شنویم
سرکار خانم ثریا صالحی زهابی
باسلام مطلب ارسالی شما در یافت شد
متشکرم
سرکار خانم وزیری مطلب ار سالی شما دریافت ومنتشر گردید