دکتر خسرو گورابی در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: علاوه بر این موضوع فرد کاندیدای کاشت حلزون باید از لحاظ توانایی های دیگر برای نمونه از نظر هوشی در شرایط مناسبی باشد.
وی با اشاره به این که امکان جراحی برای فرد کاندیدای کاشت حلزونی باید وجود داشته باشد خاطرنشان کرد:همچنین فرد باید آمادگی عاطفی و روانی مناسبی داشته باشد و خانواده اش نیزاز وی حمایت های کافی نمایند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: انجام کاشت حلزونی یعنی آغاز یک حس و کار جدید، بعد از آن تازه خدمات بعدی یعنی توانبخشی شنوایی آغاز و به زبان آموزی ختم می شود.
وی در پاسخ به این سوال شفا آنلاین که میزان حمایت بیمه ها از کاشت حلزونی چقدر است، اذعان کرد: خوشبختانه چون بخش زیادی از کاشت حلزون توسط هیئت امنای ارزی تأمین می شود بنابراین پروتز را آنها تأمین می کنند و خانواده بخش کمی از آن را می پردازند که خوشبختانه در این زمینه پیشرفت خوبی داشته ایم.
گورابی تصریح کرد: 15 سال است که بحث کاشت حلزون در ایران مطرح و آغاز شده و خوشبختانه پیشرفت های خیلی قابل ملاحظه ای در این زمینه داشته ایم . هم اکنون نیز 8 مرکز کاشت حلزون در سراسر کشور داریم و به جرأت می توانیم بگوییم که فردی را در نوبت نداریم زیرا قبلأ افراد در نوبت های 2 تا 3 ساله بودند.
دیدگاهها